Om oss

Hva er Veggistreff?
vegetarian1

Veggistreff er et online møtested for vegetarianere og veganere som ønsker å komme i kontakt med likesinnede for dating og vennskap. Innimellom steller vi også i stand forskjellige sosiale arrangementer for veggiser rundt om i landet. 

Å være vegetarianer eller veganer er ikke alltid like lett, så å kunne komme i kontakt andre som har samme kosthold og verdier, kan være etterlengtet for mange. Hos oss kan du finne kjæreste eller nye venner, stille spørsmål eller delta i diskusjoner på forumet og sende meldinger med andre medlemmer. Så om dette er noe du savner i dag, så håper vi at vi kan hjelpe deg.

Det er gratis å være medlem hos Veggistreff.no. Med et Standard-medlemskap kan du sende meldinger til og motta meldinger fra Premium-medlemmer. Men ønsker du å sende private meldinger til andre Standard-medlemmer koster tjenesten kr 89,- per måned. Minst ett av medlemmene som kommuniserer må være Premium-medlem. Du må være minimum 18 år for å delta på veggistreff.no. 


Visjon 

Vi ønsker at Veggistreff skal bli Norges største møtested for vegetarianere og veganere. På den måten kan vi samle alle under et tak, og gjøre vegetarsamfunnet i Norge mer helhetlig og større.

Vi ønsker at Veggistreff skal være en plass hvor vegetarianere og veganere kan treffe hverandre for å finne kjærligheten og nye venner. Men også en plass hvor man diskuterer produkter, problemstillinger, arrangementer og alt annet veggisrelatert stoff. Vi ønsker å arrangere egne fester og arrangementer for medlemmene våre når medlemstallet øker.

Vår filosofi 

Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg. Det er leveregelen vi ønsker å følge som mennesker og som foretak. Vi håper å skape en positiv og hyggelig arena for alle våre medlemmer, og at vi kan hjelpe med å gjøre livene deres enklere og bedre.  Vi ønsker og håper på at medlemmene våre respekterer hverandre og våre regler for bruk av nettsiden.  

 

 

 

LOGG DEG PÅ DIN KONTO OPPRETT NY KONTO

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
GLEMT BRUKERNAVN OG PASSORD?
×

Gå opp

UA-63228544-1